Rreth Sidi Education SH.P.K

Sidi Education Kosovë

 

Qendra e gjuhëve të huaja Fushë Kosovë

Sidi Education Kosovë në kuadër të Sidi Group është rrjeti më i madh i shkollave për Gjuhë të huaja dhe aftësim në rajon, si në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Ndër të tjera Sidi Education është Distributor i autorizuar i Shtëpive botuese me renome botërore për tekstet e gjuhëve të huaja.

 • Mësimdhënës/e të gjuhës gjermane

  Sidi Education SH.P.K
  Fushë Kosovë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023