Rreth Sutherland

Sutherland është themeluar në ShBA në vitin 1986 dhe është kompani globale që mirret me proceset e bizneseve.  Në Kosovë është hapur në vitin 2017 dhe ka rreth 250 të punësuar që ofrojnë përkrahje teknike dhe kujdes ndaj klientëve për tregun Gjerman.

 • Konsulent i Shërbimeve ndaj Konsumatorit me Gjuhë Gjermane

  Sutherland
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 14, 2021

Detajet e Kompanisë