Rreth TOP CONSULTING SH.P.K

TOP CONSULTING- është një kompani e cila merret me shërbime profesionale të rekrutimit, burimeve njerëzore, trajnimin e stafit, si dhe konsulencë për biznese të ndryshme.

 • SENIOR POLICY OFFICER

  TOP CONSULTING SH.P.K
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 20, 2021