Rreth TOPSCHOOL

Qendra e kurseve "TopSchool" organizon kurse për Matematikë për të gjitha nivelet:

Për nivelin fillore
Të mesem dhe
Universitar për të gjitha fakultetet

 • Mësimdhënëse e Matematikës

  TOPSCHOOL Qendra për organizimin e kurseve nga Matematika
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 17, 2021