Rreth The North Unicorn

"The North Unicorn" është një kompani e re në Kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë(Deppo Market) në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet po i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

 • Data Analyst

  The North Unicorn
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 23 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 15, 2021
 • Kategori Menaxher/e (Higjenë)

  The North Unicorn
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 6, 2021
 • Monitorues/e

  The North Unicorn
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 5, 2021
 • Graphic Designer

  The North Unicorn
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 5, 2021

Detajet e Kompanisë