• Agjent në fushën e kujdesit ndaj klientit

  evroTarget
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 23, 2019
 • Keshilltar Klienti

  evroTarget
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 23, 2019
 • Trajner për lidership dhe komunikim

  evroTarget
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 25, 2019

Detajet e Kompanisë