• System Administrator Shared Services Infrastructure

  QUIPU Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 30, 2018
 • Menaxher i Degës Qendra e Korporatave, Çagllavicë

  TEB Bank
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 24, 2018
 • TRAINING MANAGER

  FINCA Kosovo
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 27, 2018
 • Zyrtar i Lartë për Raportim Financiar

  TEB Bank
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2018
 • Menaxher/e i/e bazës së shënimeve dhe zhvillimit

  BPB - Banka për Biznes
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 23, 2018
 • Specialist i shërbimit për klientë, Vushtrri

  Monego L.L.C.
  Vushtrri
  • I pa përcaktuar
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 30, 2018
 • Specialist i shërbimit për klientë, Podujevë

  Monego L.L.C.
  Podujevë
  • I pa përcaktuar
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 30, 2018
 • Zyrtar për sigurinë dhe shëndetin në punë Divizioni: i Shërbimeve Administrative

  Banka Qendrore e Kosovës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 23, 2018
 • Senior Network Administrator Network Operations Center

  QUIPU Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 26, 2018
 • Network Administrator Network Operations Center

  QUIPU Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 26, 2018