• Mësimdhënës (16)

  The British School of Kosova
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 7, 2018
 • Mësimdhënës për profilin “Mjeshtër i Ndërtimit – Murator”

  Bau Academy
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Trajner Praktik për profilin “Mjeshtër i Ndertimit – Murator”

  Bau Academy
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Drejtor të SHFMU (8), dhe SHML (2)

  Komuna e Rahovecit
  Rahovec
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Drejtor i Shkollës Fillore (16)

  Komuna e Prizrenit
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Drejtor i shkollës së mesme të lartë (SHML) (5), Zëvendësdrejtor i shkollës së mesme të lartë (3), Drejtor i shkollës fillore të mesme të Ulët (SHMFU) (22), Zëvendësdrejtor i shkollës fillore të mesme të ulët (6), Drejtor i Institucionit Parashkollor (1)

  Komuna e Prishtinës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 31, 2018
 • Drejtor i Gjimnazit Haxhi Zeka, Zv. Drejtor i ShFMU Bajram Curri

  Komuna e Istogut
  Istog
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018
 • Punësim Abu Dhabi: Mësues/e

  Europe Agency
  Jashtë Kosovës
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 10, 2018
 • Punësim Abu Dhabi: Mësuese Arti / Edukimi Fizik

  Europe Agency
  Jashtë Kosovës
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 10, 2018
 • Drejtor të institucioneve edukativo-arsimore

  Komuna e Klines
  Klinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 29, 2018