• Advisor, Governance & Financial Management

  KPMG - Dega në Kosovë
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 10, 2019
 • Analist-e Kreditor-e, Fushë Kosovë

  Kreditimi Rural i Kosoves
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 23, 2019
 • Admin Intern, Grants Management Intern, Apparel Intern, Communications Intern, Social Media Intern

  CARDNO EMERGING MARKETS USA, LTD - BRANCH
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 31, 2019
 • Menaxher/e recepsioni, Recepsionist/e (3), Recepsionist dhe auditor për ndërrimin e natës, IT, Financa

  Seraphine Plaza
  Pejë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Kalkulante e Stokut

  AB TRADING SHPK Kompani tregtare me shumicë dhe pakicë
  Lipjan
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 18, 2019
 • Udhëheqës i Kontabilitetit (m/f)

  MONETA SH.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 27, 2019
 • Analist-e Kreditor-e, Obiliq

  Kreditimi Rural i Kosoves
  Obiliq
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 23, 2019
 • Finance Officer

  Northern Ireland Co-operation Overseas (NI-CO)
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 25, 2019
 • Zyrtar/e i/e Financave, Finance Officer

  The Kosovo Women's Network (KWN)
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 30, 2019
 • Analist-e Kreditor-e, Pejë

  Kreditimi Rural i Kosoves
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 22, 2019