• KUZHINIER, KAMARIER, SHANKIST

  Renelual Tahiri Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 7, 2018
 • Kuzhinier (2), Kamarier (2), Shankist (2)

  Art Caffe
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 27, 2018
 • Mundesi Punesimi ne Qatar: Staf Kuzhine dhe Barista

  Europe Agency
  Jashtë Kosovës
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 10, 2018
 • Vende të lira pune në njësinë e re në Landovicë-Prizren

  Viva Fresh Store
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 31, 2018
 • Vende të lira pune në njësinë e re në Obiliq

  Viva Fresh Store
  Obiliq
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 31, 2018
 • Ndihmes Kuzhinjer

  Hotel Garden
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 30, 2018
 • Te gjitha pozitat ne Market dhe Restaurant

  Viva Fresh Store
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 31, 2018
 • Menaxher/e Recepsioni, Recepsioniste, Picamen, Pastiçier, Barmen

  Hotel “Adriatik”
  Durrës
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 7, 2018
 • Kamarier (11), Pizaman (2), Kuzhinier (3), Ndihmes kuzhinjer (2), Banakier (2), Ndihmës punëtorë (2)

  Restauran Pizzeria XHIDI
  Lipjan, Prishtinë, Suharekë
  • I pa përcaktuar
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 2, 2018
 • Kuzhinier/e – Gatues/e e burekeve (piteve te ndryshme)

  Gözde Börekçilik
  Te gjitha qytetet e Kosoves
  • Orar i plotë
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 31, 2018