• Specialist i Mjekësisë Familjare (1), Mjekë te përgjithshëm (1), Doktor i Stomatologjisë (2), Infermier/e të përgjithshëm (5), Shtëpiak (2)

  Komuna e Vushtrrise
  Vushtrri
  • I pa përcaktuar
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018
 • Drejtor të SHFMU (8), dhe SHML (2)

  Komuna e Rahovecit
  Rahovec
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Udhëheqës i sektorit për komunitete dhe kthim

  Komuna e Rahovecit
  Rahovec
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018
 • Drejtor i Shkollës Fillore (16)

  Komuna e Prizrenit
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Drejtor i shkollës së mesme të lartë (SHML) (5), Zëvendësdrejtor i shkollës së mesme të lartë (3), Drejtor i shkollës fillore të mesme të Ulët (SHMFU) (22), Zëvendësdrejtor i shkollës fillore të mesme të ulët (6), Drejtor i Institucionit Parashkollor (1)

  Komuna e Prishtinës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 31, 2018
 • Drejtor i Gjimnazit Haxhi Zeka, Zv. Drejtor i ShFMU Bajram Curri

  Komuna e Istogut
  Istog
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018
 • Zyrtar/e i të hyrave Financiare

  Komuna e Istogut
  Istog
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 28, 2018
 • Drejtor i Qendrës Kulturore

  Komuna e Istogut
  Istog
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018
 • Zyrtar për shërbim me Qytetar

  Komuna e Drenasit
  Drenas
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018
 • Roje Pylli

  Komuna e Podujevës
  Podujevë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 29, 2018