• Drejtor i Departamentit të Informacionit dhe Komunikimi me Publikun, Analist i lart i standardeve te Kontabilitetit, Zyrtar për pasuri

  ZYRA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 22, 2018
 • Asistent në Kontabilitet në departamentin e financave

  TERRA CONSULTING Sh.P.K.
  Ferizaj
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2018
 • Junior Accountant

  QUIPU Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 2, 2018
 • Sr. Accounting Associate

  Sterling Business Management
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 30, 2018