• Punonjës në depo, Punonjës në autolarje dhe Mirëmbajtës i kopshtit

  Buçaj Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 21 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Përfaqësues/e Mjekësor/e, Menaxher i shitjes së pajisjeve dhe materialit harxhues medicinal dhe laboratorik, Menaxher i Deposë

  Agani LTD
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 7, 2018
 • Pastrues të xhamave (2)

  Selmans Network dhe Ekspert
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 7, 2018
 • Zyrtar/e i/e transportit për zhvillim te politikave

  Ministria e Infrastrukturës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 29, 2018
 • SHOFER per transport rrugor Prishtine – Kroaci – Prishtine

  Allmakes Global Services (AGS)
  Fushë Kosovë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 22, 2018
 • Departamenti i furnizmit (2), Korespodent në teren (2), Recepcioniste (1)

  ASGETO Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 5, 2018
 • Menaxher i përgjithshëm (1), Agjent Shites (3), Shofer (1)

  Afri Group Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 27, 2018
 • Financa / Logjistike

  Agro-Butrinti Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018
 • Shofer/Vozitës per kamion CE (2)

  LULI TRANS SHPED Sh.P.K
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 31, 2018
 • Agjent të shitjes (2), Depoist (1), Faturiste (2), Motorrist (3), Shofer (1)

  AutoPasion Sh.P.K.
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 15, 2018