• DIGITAL TV HEADEND ENGINEER

  The HeadHunter
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2018
 • Marketing Specialist

  Prosperoware Kosovo
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2018
 • Market Research & Data Analyst

  Prosperoware Kosovo
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2018
 • Specialist i Komunikimit ne Marketing

  IPKO Telecommunications
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2018
 • Menaxher i Komunikimit ne Marketing

  IPKO Telecommunications
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2018
 • Menaxher i Kategorisë, Menaxher i Marketingut, Koordinator i Trajnimit

  SPAR KOSOVA J.S.C.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 27, 2018
 • Menaxher/e marketingu dhe shitje

  DELTA Security Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2018
 • Shites/e, Menagjer i rrjeteve sociale, Agjent i shitjes

  Patron Dantel
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 26, 2018
 • Perfaqësues Mjekësorë (3)

  Ideal Pharma
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 30, 2018