• Mbikëqyrës i Punëve në terren

  Ndërmarrja Publike Banesore SH.A.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 16 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 13, 2018
 • Drejtor i Departamentit të Informacionit dhe Komunikimi me Publikun, Analist i lart i standardeve te Kontabilitetit, Zyrtar për pasuri

  ZYRA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 22, 2018
 • Menaxher i Degës Qendra e Korporatave, Çagllavicë

  TEB Bank
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 24, 2018
 • Punëtor/e Social/e, Menaxher/e Financiar/e

  Shoqata Down Syndrome Kosova
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 26, 2018
 • ZËVENDËSDREJTUES / ZËVENDËSDREJTUESE FILIALI (M/F) / STELLVERTRETENDE FILIALLEITUNG (M/W)

  NEW YORKER
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2018
 • Menaxher/e i/e bazës së shënimeve dhe zhvillimit

  BPB - Banka për Biznes
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 23, 2018
 • Partner Relationship Manager

  IuteCredit Kosovo J.S.C.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2018
 • Udhëheqës i Shitjes Komerciale, Udhëheqës i Shitjes Ambulantive, Shites Ambulant

  Kosmonte Foods Sh.P.K.
  Ferizaj, Gjakovë, Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 22, 2018
 • Ndihmës Administrator

  GJYKATA THEMELORE PEJË
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 22, 2018
 • Menaxher/e i/e Marketingu (4)

  Devolli Corporation
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 26, 2018