• Mundësi punësimi në Kroaci dhe Mal të Zi

  Burimenjerezore.com
  Prishtinë, Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Mirëmbajtëse

  Perfect Clean
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 26, 2023
 • Vende të lira pune

  YLLI PASHTRIKU
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 23, 2023
 • Edukatore (2), Moter Edukatore (2), Asistente te Edukatores (2), Mirëmbajtëse (1)

  N.Sh VIP KIDS Kopshti Vip Kids
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 29, 2023
 • Mirëmbajtës/e

  Fivestar Fitness
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 21, 2023
 • SHITËS/E (6), SHOFER PUNËTOR (6), MAGAZINIER (3), PASTRUESE (2), ROJTAR (2)

  ANCORA L.L.C.
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 5, 2023
 • Kamarier, Enëlarëse

  MERO RESTAURANT
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 19, 2023
 • Vende te lira pune (15)

  Vali Ranch Resort & Congress Center
  Gjilan
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Punëtor/e për teren

  Perfect Clean
  Fushë Kosovë, Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 16, 2023
 • Mirembajtese (2)

  ALBED Furniture
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 17, 2023