• Mundësi punësimi në Kroaci dhe Mal të Zi

  Burimenjerezore.com
  Prishtinë, Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Mjeshtër i Elektrikës (2) dhe Ndihmës mjeshtër i elektrikës (2)

  A+ Electric Sh.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 16, 2023
 • Saldues, Monter

  Inter Çadra
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 22, 2023
 • Teknik per riparim te pajisjeve elektrike dhe te ftohjes

  Kulinare
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 3, 2023
 • Praktikant (3), Teknik (Serviser) (2)

  AZTECH
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2023
 • Vende te lira pune

  EME GROUP KS SH.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 6, 2023
 • Vende të lira pune (8)

  D GROUP
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 30, 2023
 • Mjeshter i zdrukthtarisë

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Murator

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023