• Mundësi punësimi në Kroaci dhe Mal të Zi

  Burimenjerezore.com
  Prishtinë, Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Saldues, Monter

  Inter Çadra
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 22, 2023
 • Arkitekt/e (2), Ndihmës Monter (2)

  Elnor Sh.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 23, 2023
 • Asst.Adminstrativ, Arkatare, Shitëse/Shites, Depoist, Monter, Ndihmese

  BEGHLER - MEGA STAR 1
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 21, 2023
 • Shitëse, Ekonomiste, Tapetar, Rrobaqepëse, Montera (4)

  Mobileria DONI-SH
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 19, 2023
 • Mekanik (2), Monter për servis (4), Shitës/e (4), Arkatar/e (2)

  EURO DELTA
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 2, 2023
 • Monter i Mobiljeve

  DOGTAS EXCLUSIVE
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023