• Prezantues/e Mjekësor (2), Faturist/e (1), Dërgues i porosive (2)

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 25, 2021
 • Prezantues mjekësor (2)

  Smart Pharma Kosova
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 22, 2021
 • Përfaqesues/ Shites mjeksore

  Altupharma Pharmaceuticals
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 3, 2021
 • Prezentues (Farmacist apo Mjek i përgjithshëm) (1), Prezentues (për Brendin ALPECIN) (1), Prezentues – Fizioterapeut (1)

  BETA PHARM Sh.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 26, 2021
 • Teknik/e të Laboratorit Biokimik

  Spitali Special Bahceci
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 28, 2021
 • Përfaqësues/e mjekësor/e, Agjent/e i/e shitjes, Administratë dhe Produkt Menaxher/e

  FeKs Pharma Sh.P.K.
  Te gjitha qytetet e Kosoves
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 10, 2021
 • Perfaqesues Mjekesor, Agjent Shitje

  Gama Europharm Sh.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 16, 2021
 • Specialist/e i/e mikrobiologjisë (1)

  Laboratori HomeLab Plus
  Prishtinë
  • Orar i Shkurtër
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 26, 2021
 • Infermier – Gjermani (15)

  DIAKONIE TRAINING CENTER
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 1, 2021