• Motër Edukatore, Zyrtar/e Administrativ/e, Edukator/e (2), Punëtor teknik, Kuzhinier/e, Pastrues/e

  Komuna Skënderaj
  Skënderaj
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 30, 2018
 • Asistent/e Koordinator/e

  OJQ ”Shpresa e Jetës”
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 3, 2018
 • Menagjerë-e të Shitjes në terren (33), Operatore Telefonike (3), Asistente Administrative në zyrë (1)

  Eagle's Group SH.P.K.
  Rajon, Te gjitha qytetet e Kosoves
  • I pa përcaktuar
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 6, 2018
 • Zyrtar i Lartë për Administratë, Zyrtar për përkthime

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
  Pejë, Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 25, 2018
 • Zyrtar Ligjor i Burimeve Njerëzore

  Banka Qendrore e Kosovës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 24, 2018
 • Zyrtar për Burime Njerëzore

  Banka Qendrore e Kosovës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 24, 2018
 • Administrative Assistant

  ICMA
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 22, 2018
 • Zyrtar/e Administrativ

  Sekretariati i Këshillit Gjyqësor të Kosovës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 22, 2018
 • Asistent Administrativ

  Ministria e Shëndetësisë
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 23, 2018
 • Zyrtar për promovim të standardeve

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 22, 2018