• Mundësi punësimi në Kroaci dhe Mal të Zi

  Burimenjerezore.com
  Prishtinë, Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • AGJENT I/E SHITJES

  Barileva Turist
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 24, 2023
 • Ciceron/e, Shitës/e (Rahovec)

  Stone Castle
  Rahovec
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 21, 2023
 • Agjente të Shitjes

  MCM Travel
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 20, 2023
 • Zyrtar/e për Shërbim ndaj Klientit

  FINCA Kosovo
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 2, 2023
 • Customer Support Specialist

  CyberManiaks
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Account Manager

  KANUN
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 5, 2023
 • Customer Service Representative

  F.A.R LOGISTICS
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2023
 • Agjente e Shitjes

  Perla Travel
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2023
 • Agjent të shitjes dhe rezervimeve

  Barileva Turist
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023