• Brend Menagjer, Kimiste/e – Teknolog Ushqimi, Komercialist, Vozitës (C dhe B), Punëtor në Prodhim

  Magic ICE
  Lipjan
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 29, 2021
 • Shofer Kamioni

  Trimi Metal
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 20, 2021
 • Vozitës (2)

  Fama Trade
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 28, 2021
 • Shoferë për Delivery në Prishtinë

  Delivery job
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021