• Prezantues/e Mjekësor (2), Faturist/e (1), Dërgues i porosive (2)

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 25, 2021
 • Vende te shumta pune ne Podujevë

  BAU MARKET
  Podujevë
  • Orar i plotë
  • 6 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 12, 2021
 • Kamarier (5), Banakier (5), Arkatare ne market (3), Kuzhinjer (1), Zevendes/ e kuzhinjer/e (3), Kopshtar (3), Shites ne Pompe (5)

  Spahia Petrol
  Obiliq
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 15, 2021
 • Financiere/Kontabiliste, Asistente Administrative, Shitës/e Dyqani, Mirëmbajtëse Dyqani, Depoist

  Elteco Group
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 24, 2021
 • Vende te lira pune ne Hotel (11)

  BREZOVICA HOTEL SPA
  Shtërpcë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 15, 2021
 • Menaxher/e i/e Shitjes (10), Agjent/e i/e Kujdesit per Klient (4), Koordinator/e Komercial (1)

  Viva Fresh Store
  Ferizaj, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren, Suharekë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 1, 2021
 • Përgjegjës të ndrrimit, Kuzhinier dhe pizzaman, Ndihmës kuzhine, Arkatare, Barist/e, Banakiere, Kamarie/e, Delivery

  Sach Pizza
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 10, 2021
 • Menaxher/e i/e Pikës, Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës, Arkëtar/e, Sektorist/e, Menaxher/e i/e Pikës Food Service, Asistent/e Kuzhinier/e, Kuzhinier/e, Punëtor/e në Food Service, Shitës/e, Barman/e, Kamarier/e, Pastruse/e

  Meridian Express
  Ferizaj, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 3, 2021