• Mundësi punësimi në Kroaci dhe Mal të Zi

  Burimenjerezore.com
  Prishtinë, Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Mishtar (Kasap)

  Super Viva
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 1 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 26, 2023
 • Vende të lira pune

  YLLI PASHTRIKU
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 23, 2023
 • Kryepunëtor i pikës shitëse, Operator i/e shitjes në pompë, Arkatar/e në market

  IP-KOS SH.P.K.
  Drenas, Fushë Kosovë, Lipjan, Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 23, 2023
 • Menaxher, Agjent i Shitjes, Shofer, Depoist, Dizajner, Fakturist/e, Shitëse në Showroom

  NTP Babija
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 23, 2023
 • Specialist/e Statistike

  SIGAL UNIQA Group AUSTRIA SH.A.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 28, 2023
 • Punëtorë (5)

  Art Aluminium
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 29, 2023
 • Back Office Agent

  FUSION BPO SERVICES
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 21, 2023
 • Asistente e Drejtorit të Përgjitshëm (1), Punëtore për menaxhimin e sasisë se prodhimit dhe futjen e të dhënave në sistem (2), Punëtore në departamentin e Konfeksionit (14)

  TexCo Sh.P.K.
  Obiliq
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 10, 2023
 • Request for Applications (RFA)

  Community Development Fund (CDF)
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 20, 2023