• System Administrator Shared Services Infrastructure

  QUIPU Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 30, 2018
 • SOFTWARE DEVELOPER

  FINCA Kosovo
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2018
 • Menaxher/e i/e bazës së shënimeve dhe zhvillimit

  BPB - Banka për Biznes
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 23, 2018
 • Programer (10)

  Geo&Land Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 15, 2018
 • Back-End Developer

  WebIntel Ask more from the web
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 16, 2018
 • Junior PHP Developers (2)

  Vision Agency We Create Awesome Stuff
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 1, 2018
 • Junior Front End Developers (2)

  Vision Agency We Create Awesome Stuff
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 1, 2018
 • Senior QA Tester

  Vision Agency We Create Awesome Stuff
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 1, 2018
 • Senior C# Developer

  Vision Agency We Create Awesome Stuff
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 1, 2018
 • DevOps Engineer

  Vision Agency We Create Awesome Stuff
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2018