• Kalkulante e Stokut

  AB TRADING SHPK Kompani tregtare me shumicë dhe pakicë
  Lipjan
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 18, 2019
 • Agjentë/e tregetar

  PURELLO
  Ferizaj, Lipjan, Prishtinë, Shtime, Kaçanik, Hani i Elezit
  • I pa përcaktuar
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 21, 2019
 • Mësimdhënës/e (3)

  Komuna e Lipjanit
  Lipjan
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 24, 2019