• Punëtorë pompe

  Petrol Company
  Ferizaj, Fushë Kosovë, Graçanicë, Pejë
  • I pa përcaktuar
  • 4 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 1, 2019
 • Zyrtar i Lartë për Entomologji dhe Nematologji

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 20, 2018
 • Operator në Makineri (6)

  Egi Group
  Pejë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 15, 2018
 • Analist-e Kreditor-e (13)

  Kreditimi Rural i Kosoves
  Ferizaj, Fushë Kosovë, Obiliq, Pejë, Prizren, Rahovec, Shtime, Vushtrri, Malishevë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 16, 2018
 • Menaxher & Zv. Menaxher në Pejë

  AZTECH Electronics
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 20, 2018
 • Përfaqësues i Shitjes, Arkatare

  Kadiu Group
  Ferizaj, Gjakovë, Gjilan, Pejë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 19, 2018
 • Merchendaiser/e

  ETC
  Pejë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 15, 2018
 • Pastruese

  Aldex Qeramika
  Pejë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 15, 2018