• Praktikant – Asistent i Portfolios Komerciale

  TEB Bank
  Prizren
  • Praktikant
  • 5 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 16, 2018
 • Partner Relationship Manager – Prizren

  IuteCredit J.S.C. Kosovo
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 5 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 23, 2018
 • Udhëheqës i Sektorit të Ndërtimit – UNM/02 0

  Komuna e Prizrenit
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 1 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 26, 2018
 • Bashkëpunëtor profesional për çështje arkitekturale, Zyrtar për IT

  Komuna e Prizrenit
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 1 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 17, 2018
 • Zyrtar Financiar në MKRS – Prizren

  Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 12, 2018
 • Roje Fizike (50)

  BESA SECURITY E KE BESËN!
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 19, 2018
 • Analist-e Kreditor-e (13)

  Kreditimi Rural i Kosoves
  Ferizaj, Fushë Kosovë, Obiliq, Pejë, Prizren, Rahovec, Shtime, Vushtrri, Malishevë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 16, 2018
 • Ligjërues me angazhim për lëndët e programit çertifikues

  Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës (SHKÇAK)
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 18, 2018
 • Agjent/e Tregtar (25)

  Aura Roboclean Kosova
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 18, 2018
 • Mësimdhenës të Gjuhës Gjermane

  THE CAMBRIDGE SCHOOL
  Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjilan, Lipjan, Prishtinë, Prizren, Vushtrri
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 27, 2018