• Menaxher/e i pikës së derivateve (2)

  Petrol Company
  Ferizaj, Rahovec
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 3, 2018
 • Drejtor të SHFMU (8), dhe SHML (2)

  Komuna e Rahovecit
  Rahovec
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 1, 2018
 • Udhëheqës i sektorit për komunitete dhe kthim

  Komuna e Rahovecit
  Rahovec
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 4, 2018