• Vende të lira pune (12)

  Komuna e Vitisë
  Viti
  • 19 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2019
 • Këshilltar për klientë biznesi NVM (m/f) dega Gjilan dhe Viti

  BPB - Banka për Biznes
  Gjilan, Viti
  • Orar i plotë
  • 23 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 30, 2019
 • PUNËTOR ADMINISTRATIV, UDHËHEQËS I NDËRRIMIT NË PICERI, SHITËS NË POMPË, KAMARIER (F), BANAKIER (F), KUZHINIER DHE PICAMEN (F), NDIHMËS PËR KUZHINIER/PICAMEN (F), SHITËS/E NË MARKET, MIRËMBAJTËS ( PASTRUES)

  HIB Petrol Sh.P.K.
  Viti
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 30, 2019