• Përfaqësues Mjekësor

  KRKA, d.d., Novo mesto, Zyra e Përfaqësisë në Prishtinë
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 25, 2019
 • Menaxher të Riskut

  Kos Invest
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 8, 2019
 • Agjent i shitjes – Ambulantiv (2)

  N. T. Babita
  Fushë Kosovë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Advisor, Governance & Financial Management

  KPMG - Dega në Kosovë
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 10, 2019
 • Ekspert/e të Fushës për Aftësinë e Kufizuar (2), Ekspert/e Ligjor (1)

  Forumi Kosovar i Aftësisë së Kufizuar
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 28, 2019
 • Asistent/e Administrativ/e

  NGO Lady
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 30, 2019
 • Agjent/e Tregtar (25)

  Aura Roboclean Kosova
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 31, 2019
 • Agjent i shitjes – për rajonin e Drenicës

  Autopjesë Partner
  Drenas
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Shitës në shitore – në Prishtinë dhe Fushë Kosovë (3)

  Autopjesë Partner
  Fushë Kosovë, Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Agjent i shitjes – për rajonin e Prishtinës / Fushë Kosovës (2)

  Autopjesë Partner
  Fushë Kosovë, Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019