• Specialist logjistike për garancinë

  ITD Prishtine
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 24, 2019
 • Analist-e Kreditor-e, Fushë Kosovë

  Kreditimi Rural i Kosoves
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 23, 2019
 • National Building Management Officer

  OSCE Mission in Kosovo
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 10, 2019
 • Customer Service Representative in English

  Solutions Connected L.L.C.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 2, 2019
 • Kalkulante e Stokut

  AB TRADING SHPK Kompani tregtare me shumicë dhe pakicë
  Lipjan
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 18, 2019
 • Zyrtar i lartë ligjor (m/f)

  MONETA SH.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 27, 2019
 • Udhëheqës i Kontabilitetit (m/f)

  MONETA SH.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 27, 2019
 • Analist-e Kreditor-e, Obiliq

  Kreditimi Rural i Kosoves
  Obiliq
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 23, 2019
 • Zyrtar i Sektorit të Arkivit

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 24, 2019
 • Teknik laborant, Teknik/e të stomatologjisë, Infermier/e

  Komuna e Gjilanit
  Gjilan
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 30, 2019