Data e fundit për aplikim : Maj 24, 2018

Përmbledhje

VEND I LIRË PUNE, PËR:

Arkitekt / e

KUALIFIKIMET

  • Të jetë arkitekt/e i/e diplomuar
  • Të kenë njohuri dhe përvojë pune në fushen e interierit si dhe lëminë e prodhimit,
  • Të ketë njohuri të mira të programeve; Autocad ose Archicad, si dhe ne programet 3D-render
  • Te jetë kreativ, I gatshem per dizajnim dhe projektim
  • Aftësi të mira të prezentimit te projekteve si dhe fleksibil ne punen ekipore;

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën:

[email protected]

Mob:  +383 45 708 807