Data e fundit për aplikim : Qershor 2, 2018

Përmbledhje

ASISTENT / E NË ADMINISTRATË

MOBIN kërkon asistente në administratë në Fushë Kosovë

Kushtet:

• TË KETË NJOHURI BAZIKE MBI MICROSOFT OFFICE EXCEL
• TË KETË NJOHURI SHUMË TË MIRA NË KOMPJUTER
• TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

VENDI I APLIKIMIT: FUSHË KOSOVË
ONLINE NE : http://mobin-ks.com/
Ose ne emal: [email protected]
ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: 038 535 018/Ext: 112. Mob: 049 937 846