Data e fundit për aplikim : Qershor 10, 2018

Përmbledhje

Pozicionet e punes: Asistent i Shefit te  Kuzhines (me experience si ne gatim edhe ne embelsira)  – Paga duke filluar nga 950 USD

Bukepjekes  me experience ne pjekje si: Gjeorgjiane ose Ruse/ Franceze/ Scandinave/ Italian (kalzone, Pizza, focaccia)/ Embelsira. – Paga duke filluar nga 900 USD

Barist me experience minimalisht 3 vjecare ne Bar- Kafe – Paga duke filluar nga 700 USD

Kriteret:

Certifikate  përkatëse
Eksperiencë pune minimale  prej 3 vitesh
Niveli  i mirë i gjuhës Angleze
Të jenë të gatshëm  për t’u nisur në cdo kohë
Të jenë të komunikueshëm dhe positive

Benefite:

Pagë deri ne 1500 USD
Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
Ushqimi I mbuluar sipas kontratës së punës
Transport i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
Kontratë pune 2-vjeçare me të drejtë rinovimi
Siguracion shëndetësor i mbuluar
Leje vjetore të paguara
Biletë vajtje-ardhje e mbluluar
Mundësi promovimi në kompani

Si të aplikoni:

Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Pozicionin qe aplikoni ” në adresen e e-mailit : [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.