Shpërndaje

Data e fundit për aplikim : Shkurt 28, 2019

Përmbledhje

Shitës në Argjendari (Paga duke filluar nga 700 $/muaj +   komisione)

Titulli: Shitës

Vendodhja: Argjendari  në Qatar

Pagesa: 700$ paga fillestare  neto/muaj plus komisione

Benefite:

Pagesë fillestare 700 $ + komisione
Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
Kontratë pune 2-vjeçare me të drejte rinovimi
Siguracion shëndetësor i mbuluar
Leje vjetore të paguara
Biletë vajtje-ardhje e mbuluar

Kriteret:

Mosha  20 – 38 vjeç
Eksperienca e punës në pozicione të ngjashme përbën avantazh
Niveli shumë i mirë i gjuhës Angleze
Njohuri në gjuhën Arabe
Të jenë të gatshëm  për t’u nisur në cdo kohë
Të jenë të komunikueshëm dhe pozitivë

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Shitës në argjendari” në adresën e e-mailit: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.