Data e fundit për aplikim : Shkurt 28, 2019

Përmbledhje

Titulli: Instruktor/e Palestre

Vendodhja:  Abu Dhabi

Pagesa:  1000 – 1600 $  neto/muaj (në varësi të kualifikimeve dhe eksperiencës paga mujore mund të jetë dhe më e lartë)

Përshkrimi i Punës:

Standarte sipas profesionit dhe pozicionit të punës

Kriteret:

Mosha 25 – 38
Diplomë respektive në (Akademine e Sporteve, Edukimit Fizik)
Minimum 1 vit eksperience pune të ngjashme
Eksperiencë në përdorimin e pasjisjeve të palestrave dhe pajisjeve të notit në pishina
I përgatitur fizikisht
Aftësi të mira komunikuese
Aftësi të mira komunikuese me klientët
Aftësi të mira të komunikimit në anglisht
I/e aftë për të dhënë ndihmën e parë

Benefite:

Pagesë mujore + Benefite
Kontratë 2-vjeçare  pune me të drejtë rinovimi
Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
Siguracione shëndetesore të mbuluara
Transport i mbuluar nga punëdhënësi
Referencë pune në përfundim të kontratës
Leje vjetore të paguara
Biletat e udhëtimit të hequra

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Instruktor/e Palestre” në adresën e e-mailit: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.