Data e fundit për aplikim : Shkurt 28, 2019

Përmbledhje

Titulli: Shofere Taksie (f)

Vendodhja: Abu Dhabi

Pagesa: fillon nga  $1000 deri 2500 $  neto/muaj plus komisione në bazë të xhiros plus bakshishe nga klient

Benefite:

Akomodimi falas
Transport falas
Bakshishe
30 dite leje të pagueshme.
Siguracion shëndetësor.
Licensimi me patentë të Emirateve të Bashkuara Arabe

Kritere:

Të jetë e moshës 24 deri 38 vjeç
Të ketë leje drejtimi automjeti klasi “B”
Të ketë njohuri të nivelit mesatar të gjuhës angleze
Njohja e një gjuhe të dytë perben avantazh
Të jetë e pastër penalisht

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Shofere Taksie” në adresën e e-mailit: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.