Data e fundit për aplikim : Nëntor 30, 2018

Përmbledhje

Benefite:

Pagesë mujore + Bakshish
Kontratë pune 2 vjeçare
Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
Siguracione shëndetësore të mbuluara
Benefite në bazë të performancës
Transporti vajtje – ardhje akomodim-punë
Vizë pune
Bileta e avionit vajtje dhe kthim në përfudim të kontratës

Kriteret:

Niveli i mirë i gjuhës Angleze.
Minimalisht shkolla e mesme
Experiencë pune në bazë të pozicionit
Të jenë të komunikueshme, të afte dhe të gatshme për të punuar në grup
Të jenë të gatshme  për t’u nisur në cdo kohë

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject   pozicionin qe aplikoni  në adresën e e-mailit: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.