Data e fundit për aplikim : Shkurt 28, 2019

Përmbledhje

Pozicioni i punës: Housekeeper (Pastruese)

Vendodhja: Hotel luksoz në Katar

Pagesa: Pagesa shumë e kënaqshme

Përshkrimi i punës: Standarte sipas pozicionit

Benefite:

Pagesa mujore + Benefite
Ushqim dhe akomodim i mbuluar nga punëdhënësiHouseKeeping_Europe_Agency1
Kontratë me të drejtë rinovimi
Bileta e udhëtimit e mbuluar nga punëdhënësi

Kriteret:

Të jetë e aftë dhe pozitive
Të zotërojë një Anglishte të nivelit mesatar
Mosha 20-45 vjec
E gatshme për tu nisur në cdo kohë

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Housekeeper në Hotel” në adresën e e-mailit: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.