Data e fundit për aplikim : Shkurt 28, 2019

Përmbledhje

Pozicioni i Punës: Parukiere (Hairdresser)

Vendodhja: Abu Dhabi

Pagesa: Rroga bazë duke filluar nga USD 1000 $ në muaj plus komisione

Benefite:

Pagesë mujore + Komisione
Kontratë pune 2-vjeçare
Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
Siguracione shëndetësore të mbuluara
Transporti vajtje – ardhje akomodim-punë
Vizë pune
Bileta e avionit vajtje-ardhje

Kriteret:

Nivel mbi mesatar i gjuhës Angleze
Eksperiencë minimale 2-vjeçare pune
Eksperiencë me Olaplex dhe Fibreplex
Të jenë të komunikueshme dhe të afta në profesionin e tyre
Certifikatat profesionale përbëjnë avantazh
Të jenë të gatshme  për t’u nisur në cdo kohë

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject   “Parukiere/Hairdresser” në adresën e e-mailit: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.