Data e fundit për aplikim : Maj 31, 2018

Përmbledhje

Kerkojme kuzhinier/e, me konkretisht persona qe dijne te gatuajne e bureke (pite) te ndryshme Kosovare qe te punojne ne nje kompani Turke (Gözde Börekçilik ) ne Alanya.

Oferta e punes fillimisht eshte 1 vjeqare me mundesi vazhdimi, ku perfshihen:

  • Pagesa mujore (sipas marreveshjes)
  • Fjetja (nga punedhenesi)
  • Ushqimi (nga punedhenesi)
  • Leja e punes (nga punedhenesi)

Njohja e gjuhes turke eshte perparesi.

Te gjithe ata qe jane te interesuar ju lutemi qe sa me shpejte te na kontaktoni ne emailin : [email protected]

Rreth Gözde Börekçilik

Kompania me lokacion gjinden ne qytezen Alanya te Turqise. Ka pervoje shumevjeqare ne sektorin e hotelierise dhe tregut ushqimore.

Kerkon qe ta njoftoje edhe ushqimin tradicional Kosovare e posaqerisht te PITE-ve si : (Pite me djathe, me mish, me kungull, me spinaq, me hitha, me lakera, me purre, me patate si dhe FLIJA).