Data e fundit për aplikim : Qershor 15, 2018

Përmbledhje

Te gjithe ata qe e kane perfunduar  shkollen teknike, dega energji ose e  ngjashme.

Ne rrugen Gjilan Kamenic eshte ndertuar baza e prodhimit te energjis (renovative) Energy airore ( Güris Holding – Air Energy).

Kemi nevoje per punetor te cilet do te punojne ne kete baze.

Cilesite e kerkuara jane :

Aftesi e te punuarit ne lartesi si dhe njohja e gjuhes angleze me se paku ne graden B (Intermediate)

Te gjithe te interesuarit per pune ne kete drejtim duhet te dergojne cv in e tyre ne emailin [email protected].

Per me shume informata lidhur me punun mund te kontaktojne numrin 049-623-517.