Nuk mund të aplikohet online

Data e fundit për aplikim : Korrik 12, 2019

Përmbledhje

Ne Restaurantin ne Bazen e KFOR-it ne Prishtine, Arberi, kerkohet te punesohen 2 femra dhe 2 meshkuj ne poziten e:

Kamarierit dhe Shankistit,

Ofrohen kushte te mira pune;

Te interesuarit te lajmerohen ne numrin e telefonit: 049 172 999.

PS: e obligueshme njohja e gjuhes angleze dhe pervoja ne pune