Shpërndaje

Data e fundit për aplikim : Maj 27, 2018

Përmbledhje

Zepter Kosova, shpall Konkurs

Pozita : Menaxher/e  të shitjes (6 pozita të lira)

Aftësitë:

1. Të ketë përvojë pune në shitje (direkte)
2. Të ketë aftësi të mira komunikimi
3. Të ketë vullnet për punë
4. Të ketë aftësi të prezantimit  para klientëve dhe bashkëpunëtorëve
5. Mosha 25 -50

Përgjegjësitë:

1. Të kontakton klientët, Të prezanton produktet tek klientët dhe të mban administratën për klientët e tij
2. Të jetë komunikativ dhe të ketë paraqitje dinjitoze para klientëve
3. Të zgjeron listën me kontakte te klientëve
4. Të fton klientët  për prezantime publike në zyre
5. Të realizon kuotat e shitjes

Përparësi :

• Personat  që duan të punojnë në çifte
• Kandidatët me eksperiencë në shitje direkte

Zepteri iu ofron

Afirmimin dhe perfeksionimin profesional.
Përfitime të mira materiale
Prodhime të Zepterit dhe udhetime nëpër botë

Ngritja personale
Do të vije në shprehje ngritja dhe potenciali i juaj intelektual
Zgjerimi i kontakteve me të tjeret
Kontakte profesionale
Trajnime dhe Seminare të ndryshme
Jeni pjesë e Brendit me renome botërore
Ngritje personale

Do të vijë në shprehje ngritja dhe potenciali juaj intelektual.
Zgjërimi I kontakteve me të tjerët dhe udhëtime si në vend ashtu edhe jashtë vendit.

Kontakte profesionale

Hyrja në botën e njerëzve afarist dhe ngritja në karierë
Zgjeron rrethin e miqëve tuaj

Ngrit në nivel më të lartë kualitetin e jetës suaj dhe familjes tuaj
Status të lartë shoqërorë sepse i takon kompanisë me Renome botërore.
Mund të fitoni,aq sa ju dëshironi !
Emri Zepter është bërë sinonim për kualitet,stil dhe vlerë !

Si të aplikoni ?

Dërgoni CV-në  tuaj në:  [email protected] ; [email protected]

* Konkursi është i hapur deri me datën:  27.05.2018

* Vlen për gjithë regjionin e Kosovës !