Data e fundit për aplikim : Mars 31, 2023

Përmbledhje

 

BurimeNjerezore.com në bashkëpunim me CroHire ofrojmë ndërrmjetësim për punësim në Kroaci dhe Mal të zi në pozita të ndryshme në hotelieri, gastronomi, ndertimtari, sherbime, mirembajtje, etj.

Keni mundësi poashtu të përcaktoheni për punë sezonale.

Per APLIKIM plotësoni aplikacionin në link dhe do të ju kontaktojmë së shpejti:

APLIKO