Data e fundit për aplikim : Maj 25, 2018

Përmbledhje

Petrol Company me seli ne Fushe Kosove shpall konkurs per :

  – pika ne Dragodan/Arberi , nderrimi pas dite.  / 1 pozite

Kushtet e nevojshem dhe kualifikimi:

  • Nevoitet te kete shkollen e mesme te perfuneduar, dhe te kete pervoje pune ne lemine e kuzhines.
  • Te jete person fleksibil, dhe i pershtatshem per punen qe bene

Kandidatet e interesuar te dergojne CV apo vetem te dhenat personale si emri,mbiemri dhe numri kontaktues, ne email adresen [email protected] ose te lajemrohen ne numrin e telefonit 038 601 057, 038 601 059

Vlene te theksohet qe Petrol Company ofron kushte shume te mira te punes dhe page konkuruese ne treg.

Konkursi mbetet i hapur deri me 25.05.2018