Data e fundit për aplikim : Maj 28, 2018

Përmbledhje

PI Communication kërkon 20 promotere që do të punojnë në markete dhe kafiteri të kontraktuara në të gjithë teritorin e Kosovës.
Orari i punës është 5 ditë në javë, 4orë në ditë.

Dërgoni CV-të tuaja dhe një fotografi në [email protected].