Shpërndaje

Nuk mund të aplikohet online

Data e fundit për aplikim : Korrik 15, 2022

Përmbledhje

SCHAFER – ALBI MALL – PRISHTINË

Nr i tel : 044-139-122

POZITA : 2- SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës:

-Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore

-Renditja e mallit në dycan sipas rregullave

-Mirëpritja e konsumatoreve

-Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve

-Përcjell rregullat e dycanit dhe menaxhmentit

-Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti

-Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme:

– Të jetë i shoqërueshëm

– Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat

– Të pranon menaxhimin dhe orientimin

– Të jetë i gatshëm të punoj në ekip

– Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet )

-Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet:

Shkollimi i mesëm apo Bachelor

Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi.

Konkursi mbetet i hapur deri më dt. 15.07.2022

Të interesurat mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes:
Email: [email protected]