Shpërndaje

Data e fundit për aplikim : Maj 27, 2018

Përmbledhje

KONKURS

I.            Shitës ambulantiv (2 Pozita).

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantimin dhe shitjen e produkteve të kompanisë,
  • Përmbushjen e planeve të shitjes,
  • Caktimin e prioriteteve gjatë vizitave dhe kujdesin ndaj klientëve.

Kriteret e punësimit:

  • Përvojë pune (E preferuar në distribucion),
  • Patent Shoferi- Kategoria (B), e obligueshme,
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe organizative,
  • Të jetë banorë i rajonit të Vushtrrisë apo të Mitrovicës.

Udhëzime rreth aplikimit:
Kandidatët e interesuar përpunë, duhet të dërgojnë CV në : [email protected] ose edhe personalisht në zyrën qendrore  Rr.Kongresi i Manastirit p.n /Vushtrri Kosovë

Tel +381 (0) 28 570 665

Ju lutem që te“Subject”ta shenoni titullin e pozitës për të cilën po aplikoni.

Konkursi është i hapur nga data 17.05.2018 deri me datën 27.05.2018.